Vuosikymmenien aikana H & R on kehittänyt laajan valikoiman juosituksen erikoisosia yhteistyössä moottoriurheilun kanssa.

Ne ovat täydellisyyteen vietyä laatua, jonka voit nyt kokea myös omassa autossasi.

Kaikki H & R tuotteet ovat 100% valmistettu Saksassa ja täyttävät ISO laadunvarmistusstandardit.


H&R madallusjouset

H&R:n valikoimasta löydät yli 1000 erilaista TÜV-hyväksyttyä madallusjousta ja ne ovat yhteensopivia alkuperäisten osien kanssa.

H&R Cup Kitit

Niille, jotka haluavat muutakin kuin vaan tavalliset jouset, H&R tarjoaa Cup Kitit. Ne sisältävät sporttiset iskunvaimentimet sekä jouset. Cup Kit:illä saat madalletun ajokorkeuden sekä parannetun ajodynamiikan tinkimättä ajomukavuudesta.

H&R kallistuksenvakaajat

H&R:n kallistuksenvakaajat ovat olleet jo vuosia käytössä moottoriurheilussa. H&R:n kallistuksenvakaajat ovat jäykemmät ja kestävämmät kuin tavalliset kallistuksenvakaajat. Ne voidaan asentaa helposti vakio- tai modifoidun jousituksen kanssa. H&R:n kallistuksenvakaajat on valmistettu erikoisseostetusta teräksestä.

H&R Coil Over-alustat

Korkeussäätöiset alustat H&R on kehittänyt yhteistyössä moottoriurheilun kanssa. Korkeussäätöiset alustat sisältävät sekä iskunvaimentimen, että jousen. H&R:n korkeussäätöisillä alustoilla saat madalletun ajokorkeuden sekä hyvän kontrollin menettämättä ajomukavuutta johon olet tottunut.